Farmaceutická chemie léčiv působících na centrální nervový systém - Doležal, Martin, 1961- (Karolinum, 2013)
Přehled léčiv ovlivňujících centrální nervový systém.
Keywords: farmaceutická chemie; neurofarmaka; pharmaceutical chemistry; nervous system drugs; kolektivní monografie; collective monographs