Ekonomický slovník : s odborným výkladem česky a anglicky - Fialová, Helena, 1939-; Fiala, Jan (A plus, 2014)
Kompletní přehledná příručka pro studium a manažerskou praxi.
3000 výt.
Keywords: ekonomie; čeština; angličtina; oborová terminologie; economics; Czech language; English language; terminology (professional); terminologické slovníky; výkladové slovníky; terminological dictionaries; explanatory dictionaries