Základy etikety a protokolu : (úvod do společenské komunikace, chování veřejného činitele, uplatňování diplomatického, konzulárního i podnikatelského protokolu) - Suja, Stanislav, 1940- (Orego, 2013)
Kniha předkládá čtenáři základní zásady společenské komunikace. Nabízí řadu doporučení pro korektní postup veřejných činitelů, poslanců a zastupitelů.
Keywords: společenské chování; manažerská etiketa; diplomatický protokol; etiquette; business etiquette; diplomatic etiquette; příručky; handbooks, manuals, etc