Globální samoobsluha : Jef Bezos a věk Amazonu - Stone, Brad, 1971- (Práh, 2014)
Příběh amerického Amazonu, jednoho z největších internetových obchodů na světě a jeho geniálního zakladatele Jeffa Bezose.
Keywords: Bezos, Jeffrey, -- 1964-; Amazon.com (firma); monografie; biografie; monographs; biography; 20.-21. století; podnikatelé -- Spojené státy americké -- 20.-21. století; elektronický obchod -- Spojené státy americké -- 20.-21. století; knižní obchod -- 20.-21. století; úspěch v podnikání; businessmen -- United States -- 20th-21st centuries; electronic commerce -- United States -- 20th-21st centuries; book trade -- 20th-21st centuries; success in business