Bobule - Michlovský, Miloš, 1953- (Vinselekt Michlovský, 2014)
Příručka určená vinařům poskytuje přehled o složení a významu jednotlivých látek v bobuli hroznového vína. Další okolní jevy ovlivňující konečnou podobu biochemického stavu bobule, jako rozhodujícího faktoru kvality vína.
Keywords: réva vinná; vinné hrozny; zrání plodů; biochemie rostlin; bunches of grapes; fruit ripening; plant biochemistry; monografie; monographs