Lexikon chemického složení vína : příručka praktického vinaře - Michlovský, Miloš, 1953- (Vinselekt Michlovský, 2014)
Praktická příručka pro vinaře poskytuje přehled chemických látek, které víno obsahuje, jejich množství a význam pro chuť a aroma atd.
Keywords: víno; analýza potravin; wine; food analysis; příručky; handbooks, manuals, etc