Made in Japan : eseje o současné japonské popkultuře - Veselý, Karel, 1976- (Labyrint, 2014)
Eseje z oblasti vizuálních studií a kultury o současné japonské popkultuře.
Terminologický slovník
Keywords: sborníky; eseje; papers of several authors; essays; 21. století; masová kultura -- Japonsko -- 21. století; kultura a společnost -- Japonsko -- 21. století; popular culture -- Japan -- 21st century; culture and society -- Japan -- 21st century