Riziko je nová jistota : jak přicházíte o peníze, když hrajete podle pravidel : rocková opera od Randyho Gage - Gage, Randy, 1959- (Vision, 2013)
Knížka podnikatele, poradce a autora knižních bestselerů obsahuje odvážné vize budoucího ekonomického vývoje a rady, jak na novou situaci reagovat. Gage popisuje změny, ke kterým dochází a bude docházet v obchodě, technologiích a v ekonomice, zároveň tvrdí, že tyto proměny vytvářejí jedinečné příležitosti pro odvážné jedince. Nabízí celou řadu nápadů a myšlenek, jak v tomto novém světě vyniknout a uspět.
Přeloženo z angličtiny?
Podnázev na přebalu: Pravidla se změnila
Keywords: podnikatelská rizika; podnikání; úspěch v podnikání; business risk; business; success in business; populárně-naučné publikace; popular works