Sociální patologie : závažné sociálně patologické jevy, příčiny, prevence, možnosti řešení - Fischer, Slavomil, 1962-; Škoda, Jiří, 1972- (Psyché (Grada), 2014)
Pojednání o sociálně patologických jevech, jejich příčinách a důsledcích pro jedince, okolí i celou společnost. Zároveň kniha nabízí rozbor možných řešení a způsobů nápravy společensky nežádoucích jevů.