Tajnosti a lži : dějiny manipulace a chemicko-biologických zbraní CIA - Thomas, Gordon, 1933-2017 (Práh, 2009)
Britský publicista přibližuje na osudech tří příslušníků CIA pochybné aktivity americké zpravodajské služby.
Keywords: Olson, Frank, -- 1910-1953; Spojené státy americké. -- Central Intelligence Agency; biochemici -- Spojené státy americké; biochemici -- úmrtí; zpravodajské služby -- Spojené státy americké; chemické zbraně -- Spojené státy americké; biologické zbraně -- Spojené státy americké; mučení -- Spojené státy americké; pokusy na lidech -- Spojené státy americké; biochemists -- United States; biochemists -- death; intelligence service -- United States; chemical weapons -- United States; biological weapons -- United States; torture -- United States; experiments in men -- United States; Spojené státy americké -- dějiny; United States -- history; literatura faktu; non-fiction