Anglická konverzace : učte se a procvičujte - Cribbin, Lise; Pierce, Autumn; Schmidt, Brenda (Velmi lehce, 2014)
Konverzace na cesty s užitečnými slovíčky a nejčastějšími obraty v britské angličtině; knížka je doplněna cvičením na opakování.