catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Laboratorní příručka analýzy p...
Description
Laboratorní příručka analýzy potravin
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Davídek, Jiří, 1932-2015
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha : Bratislava :
SNTL ; Alfa,
1981
Edition:
2. vyd.
Subjects:
analýza potravin
potraviny
chemická analýza
potravinářská chemie
food analysis
food
chemical analysis
food chemistry
příručky
handbooks, manuals, etc
Physical Description:
718 s. : il. ; 21 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Bibliography:
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Laboratorní příručka analýzy potravin
by: Davídek, Jiří, 1932-2015
Published: (1977)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza potravin
by: Hálková, Jana, et al.
Published: (2000)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Návody pro laboratorní cvičení z technologie neúdržných potravin
by: Pipek, Petr, 1952-
Published: (1991)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Food analysis
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Food chemistry
Published: (2012)
×
Loading...