Perspektivy české energetiky : současnost a budoucnost - Drábová, Dana, 1961-; Pačes, Václav, 1942- (Novela bohemica, 2014)
Dosud nejucelenější práce o stavu a výhledech české energetiky vychází ze zprávy Nezávislé energetické komise pod vedením Dany Drábové a Václava Pačesa.
Keywords: energetika -- Česko; energetická politika -- Česko; energy industries -- Czechia; energy policy -- Czechia; populárně-naučné publikace; popular works