Group Policy : zásady skupiny ve Windows : kapesní rádce administrátora - Stanek, William R. 1966- (Computer Press, 2010)
Kapesní průvodce pro správce skupiny Windows se zaměřuje na denní administrativní úkony, často opakovaná zadání, komentované příklady a volby.
Přeloženo z angličtiny
Na obálce nad názvem: Windows Server 2008
Obsahuje rejstřík
Keywords: Microsoft Windows (operační systém); správa počítačových sítí; správa operačních systémů; Microsoft Windows; computer network administration; operating systems administration; zásady skupiny; příručky; handbooks, manuals, etc