catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Laboratorní kontrolní metody v...
Description
Laboratorní kontrolní metody v mlékařství
Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors:
Černá, Eva
(Author)
,
Mergl, Miloš, 1930-
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1971
Edition:
1. vyd.
Subjects:
kontrola jakosti
kontrola potravin
laboratorní
mlékařství
Physical Description:
263 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mlékařství : (přednášky)
by: Zadražil, Karel, 1913-1981
Published: (2002)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Systémy zjišťování jakosti a provádění kontroly v potravinářství
Published: (1997)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Food sanitation
by: Guthrie, Rufus K.
Published: (1972)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Quality detection in foods
Published: (1976)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Instrumentation and sensors for the food industry
Published: (2001)
×
Loading...