Subjekty finančního trhu : vybrané aspekty likvidace a insolvence - Kurka, René, 1972-; Paříková, Anežka, 1975- (C.H. Beck, 2014)
Přehled institucí působících na finančním trhu a stručná znění právních předpisů vztahujících se k jejich fungování.
Seznam právních předpisů
Keywords: Česká národní banka; bankovní dohled -- Česko; finanční trhy -- Česko; finanční instituce -- Česko; zrušení a zánik společností -- Česko; bank supervision -- Czechia; financial market -- Czechia; financial institutions -- Czechia; liquidation and deletion of companies -- Czechia; monografie; monographs