Speciální pedagogika nejen pro sociální pedagogy - Potměšilová, Petra, 1974- (Parta, 2013)
Základy speciální pedagogiky coby interdisciplinárního oboru.
Keywords: speciální pedagogika; special education; kolektivní monografie; učební texty; collective monographs; educational texts