Interní audit a podvod - Dubis, Gregory S. (Český institut interních auditorů, 2011)
Příručka určená auditorům obsahuje rady a doporučení, jak předcházet podvodům a vyšetřovat je.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: interní audit; podvody; internal auditing; impostures; příručky; handbooks, manuals, etc