Pozvání do psychologie osobnosti : člověk v zrcadlení [i.e. zrcadle] vědomí a jednání - Smékal, Vladimír, 1935- (Barrister & Principal, 2009)
Výklad přibližuje psychické vlastnosti, procesy i vnější faktory, jež formují lidskou osobnost.
Dotisk 3. vyd. z roku 2012
Keywords: psychologie osobnosti; psychology of personality; učebnice; textbooks