Pozvání do psychologie osobnosti : člověk v zrcadlení [i.e. zrcadle] vědomí a jednání - Smékal, Vladimír, 1935- (Studium (Barrister & Principal), 2009)
Výklad přibližuje psychické vlastnosti, procesy i vnější faktory, jež formují lidskou osobnost.