Jaderné odzbrojení : utopie, nebo projev politického realismu? - Tůma, Miroslav, 1937- (Ústav mezinárodních vztahů, 2011)
Monografie zkoumá pokusy vedoucí k jadernému odzbrojení od roku 1945 do současnosti. Hlavní pozornost je věnována popisu a hodnocení ozbrojovacích aktivit v průběhu let 2009 až 2010.
Na obálce pod názvem: věc veřejná
Keywords: monografie; dokumenty; prameny; monographs; documents; sources; 1945-2008; od 1945; nešíření zbraní hromadného ničení -- od 1945; jaderné zbraně; odzbrojení; jaderná bezpečnost -- od 1945; mezinárodní bezpečnost -- od 1945; mezinárodní smlouvy -- od 1945; nonproliferation of weapons of mass destruction -- 1945-; nuclear weapons; disarmament; nuclear safety -- 1945-; international security -- 1945-; international treaties -- 1945-