Ochrana obyvatelstva před následky použití zbraní hromadného ničení - Mika, Otakar J., 1953-; Říha, Milan, 1969- (Námořní akademie České republiky, 2011)
Monografie seznamuje s jednotlivými druhy zbraní hromadného ničení a zároveň rozpracovává opatření pro ochranu obyvatel proti těmto druhům zbraní.
Název z obálky
Pod názvem uvedeno: Brno (nejedná se o místo nakladatele)
Keywords: zbraně hromadného ničení; civilní ochrana; weapons of mass destruction; civil defense; monografie; monographs