Bon appetit : radost z jídla v dlouhodobé péči - Zgola, Jitka M., 1946-; Bordillon, Gilbert (Česká alzheimerovská společnost, 2013)
Autoři nabízejí pečovatelům nástroje, s jejichž pomocí mohou svým klientům zprostředkovat smysluplný a radostný prožitek stolování.
Terminologický slovník
Keywords: domovy pro seniory; pacienti s demencí; stravování; programy a projekty; homes for the aged; mentally ill; catering; programs and projects; informační publikace; information publications