Genetika : 50 myšlenek, které musíte znát - Henderson, Mark, 1974- (Slovart, 2014)
Výklad padesáti problémů a pojmů z oblasti genetiky.
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Keywords: genetika; genetické inženýrství; genetická informace; genetics; genetic engineering; genetic information; monografie; monographs