Máte na víc! Probuďte svůj mozek - Pilný, Ivan, 1944- (BizBooks, 2013)
Ing. Ivan Pilný je znám z manažerské a podnikatelské sféry. Jeho předchozí knihy vycházely z vlastní praxe a zkušeností. V této knize se pouští do problematiky, která jej už několik let přitahuje mozek, jeho trénink a efektivnější využívání. Mozek je podle jeho názoru největším a nejhůře využívaným nástrojem pokroku jak individuálního, tak společenského. Každý z nás jej může využívat ke svému prospěchu lépe. Není třeba čekat na stáří, když už budeme nejen chtít, ale muset. Kniha je pokusem stručně zachytit současný stav poznání o naší tak důležité „šedé kůře mozkové“. Nakladatelská anotace.