Máte na víc! Probuďte svůj mozek

Ing. Ivan Pilný je znám z manažerské a podnikatelské sféry. Jeho předchozí knihy vycházely z vlastní praxe a zkušeností. V této knize se pouští do problematiky, která jej už několik let přitahuje – mozek, jeho trénink a efektivnější využívání. Mozek je podle jeho názoru největším a nejhůře využívaný...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pilný, Ivan, 1944- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Brno : BizBooks, 2013
Edition: 1. vyd.
Subjects:
ISBN: 9788026500650
Physical Description: 238 s. : il. ; 23 cm

Cover

Table of contents

Description
Summary: Ing. Ivan Pilný je znám z manažerské a podnikatelské sféry. Jeho předchozí knihy vycházely z vlastní praxe a zkušeností. V této knize se pouští do problematiky, která jej už několik let přitahuje – mozek, jeho trénink a efektivnější využívání. Mozek je podle jeho názoru největším a nejhůře využívaným nástrojem pokroku jak individuálního, tak společenského. Každý z nás jej může využívat ke svému prospěchu lépe. Není třeba čekat na stáří, když už budeme nejen chtít, ale muset. Kniha je pokusem stručně zachytit současný stav poznání o naší tak důležité „šedé kůře mozkové“. Nakladatelská anotace.
Knížka populárním způsobem shrnuje nové poznatky o činnosti lidského mozku, zaměřuje se na jeho tři základní funkce (kognitivní, emoční a sociální).
Bibliography: Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN: 9788026500650