Lipids : nutrition and health

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Leray, Claude, (Author)
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Taylor & Francis, [2015]
Subjects:
ISBN: 9781482242324
Physical Description: 1 online zdroj : text file, PDF

Cover

Table of contents

LEADER 01498nam a2200373 i 4500
001 75781
003 CZ ZlUTB
005 20241031132457.0
006 m d
007 cr un
008 141121t20152015fluac sb 001 0 eng d
999 |c 75781  |d 75781 
020 |a 9781482242324  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |b eng  |c FlBoTFG  |e rda 
100 1 |a Leray, Claude,  |e author. 
245 1 0 |a Lipids :  |b nutrition and health /  |c Claude Leray. 
264 1 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c [2015] 
264 4 |c ©2015 
300 |a 1 online zdroj :  |b text file, PDF 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a chapter 1. Introduction, history, and evolution -- chapter 2. Nature and sources of the main lipids -- chapter 3. Lipids and human nutrition -- chapter 4. Lipids and health. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Lipids. 
650 0 |a Functional foods. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 0 8 |i Print version:  |z 9781482242317 (pbk. : alk. paper) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/b17656  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ