Microbial food safety and preservation techniques

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Rai, V. Ravishankar, (Editor), Bai, Jamuna A. (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Taylor & Francis, [2015]
Subjects:
ISBN: 9781466593077
Physical Description: 1 online zdroj : text file, PDF

Cover

Table of contents

LEADER 01735nam a2200409 i 4500
001 75775
003 CZ ZlUTB
005 20241031125438.0
006 m d
007 cr un
008 141020t20152015fluad sb 001 0 eng d
999 |c 75775  |d 75775 
020 |a 9781466593077  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |b eng  |c FlBoTFG  |e rda 
245 0 0 |a Microbial food safety and preservation techniques /  |c edited by V. Ravishankar Rai, Jamuna A. Bai. 
264 1 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c [2015] 
264 4 |c ©2015 
300 |a 1 online zdroj :  |b text file, PDF 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a section 1. Microbial food safety and hygiene -- section 2. Detection of food-borne pathogens -- section 3. Food preservation and intervention techniques -- section 4. Modeling microbial growth in food. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
650 0 |a Food  |x Safety measures. 
650 0 |a Food handling. 
650 0 |a Food  |x Preservation. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Rai, V. Ravishankar,  |e editor. 
700 1 |a Bai, Jamuna A.  |q (Jamuna Aswathanarayn),  |e editor. 
776 0 8 |i Print version:  |z 9781466593060 (hardback : alk. paper) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/b17465  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ