Handbook of food science, technology, and engineering

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Hui, Y. H.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Taylor & Francis, c2005.
Series: Food science and technology (Taylor & Francis) ; 148.
Subjects:
ISBN: 9781466507876
Physical Description: 4 v. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01774cam a2200325 a 4500
001 75744
003 CZ ZlUTB
005 20200530175014.0
006 m d
007 cr un
008 140203s2005 flua sbf 001 0 eng d
020 |a 9781466507876  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of food science, technology, and engineering  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Y.H. Hui ; associate editors, J.D. Culbertson ... [et al.]. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c c2005. 
300 |a 4 v. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 148 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food industry and trade  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Food  |x Analysis  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Food  |x Composition  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Hui, Y. H.  |q (Yiu H.) 
776 0 8 |z 9780849398476 (set : acid-free paper)  |z 9781574445510 (v. 1 : acid-free paper)  |z 9780849398483 (v. 2 : acid-free paper)  |z 9781574445527 (v. 3 : acid-free paper)  |z 9780849398490 (v. 4 : acid-free paper)  |z 0849398479 (set : acid-free paper)  |z 1574445510 (v. 1 : acid-free paper)  |z 0849398487 (v. 2 : acid-free paper)  |z 1574445529 (v. 3 : acid-free paper)  |z 0849398495 (v. 4 : acid-free paper) 
830 0 |a Food science and technology (Taylor & Francis) ;  |v 148. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781466507876  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75744  |d 75744