Dictionary of food compounds with CD-ROM

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Yannai, Shmuel.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, Taylor & Francis Group, [2013]
Edition: 2nd ed.
Subjects:
ISBN: 9781420083521
Physical Description: xxvi, 2320 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01207cam a2200301 a 4500
001 75711
003 CZ ZlUTB
005 20200530175009.0
006 m d
007 cr un
008 130619s2013 flua sbd 001 0 eng d
020 |a 9781420083521  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Dictionary of food compounds with CD-ROM  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Shmuel Yannai. 
246 3 0 |a Dictionary of food compounds 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press, Taylor & Francis Group,  |c [2013] 
300 |a xxvi, 2320 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Composition  |v Dictionaries. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Yannai, Shmuel. 
776 1 |z 9781420083514 (hardcover : alk. paper) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420083521  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75711  |d 75711