Chef's guide to charcuterie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brevery, Jacques.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2013.
Subjects:
ISBN: 9781466559851
Physical Description: xx, 276 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01597nam a2200337 a 4500
001 75706
003 CZ ZlUTB
005 20241029161304.0
006 m d
007 cr un
008 130130s2013 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75706  |d 75706 
020 |a 9781466559851  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Brevery, Jacques. 
245 1 0 |a Chef's guide to charcuterie  |h [elektronický zdroj] /  |c Jacques Brevery. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2013. 
300 |a xx, 276 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a 1. Charcuterie -- 2. Pork -- 3. Nutrition tables -- 4. Salt -- 5. Binding agents and fillers used in charcuterie -- 6. Master pastry recipes for charcuterie -- 7. Sausages -- 8. Foie gras -- 9. Terrines and patés -- 10. Galantines and ballotines -- 11. More charcuterie recipes -- 12. The art of pickling : preserving foods with vinegar and alcohol -- 13. Photos of charcuteries displays for all occasions ... 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Cooking (Meat) 
650 0 |a Sausages. 
650 0 |a Meat  |x Preservation. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9781466559844 (hardback : alk. paper) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/b13702  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ