Operations in food refrigeration

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Mascheroni, Rodolfo H.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton [Fla.] : CRC Press, 2012.
Series: Contemporary food engineering (Unnumbered)
Subjects:
ISBN: 9781420055511
Physical Description: xviii, 383 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01473nam a2200361 a 4500
001 75681
003 CZ ZlUTB
005 20241029145529.0
006 m d
007 cr un
008 120530s2012 fluad sb 001 0 eng d
999 |c 75681  |d 75681 
020 |a 9781420055511  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Operations in food refrigeration  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Rodolfo H. Mascheroni. 
260 |a Boca Raton [Fla.] :  |b CRC Press,  |c 2012. 
300 |a xviii, 383 p. :  |b ill. 
490 1 |a Contemporary food engineering 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a pt. 1. Basic concepts and general calculation procedures -- pt. 2. Operations used in refrigeration technologies. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Preservation. 
650 0 |a Cold storage. 
650 0 |a Refrigeration and refrigerating machinery. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Mascheroni, Rodolfo H. 
776 1 |z 9781420055481 (hardback : alk. paper) 
830 0 |a Contemporary food engineering (Unnumbered) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/b12137  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ