Handbook of analysis of active compounds in functional foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Nollet, Leo M. L., 1948-, Toldrá, Fidel.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2012.
Subjects:
ISBN: 9781439815908
Physical Description: xix, 936 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01755nam a2200337 a 4500
001 75668
003 CZ ZlUTB
005 20241029140227.0
006 m d
007 cr un
008 120126s2012 fluad sbf 001 0 eng d
999 |c 75668  |d 75668 
020 |a 9781439815908  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of analysis of active compounds in functional foods  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2012. 
300 |a xix, 936 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a section 1. Amino acids, peptides, and proteins -- section 2. Vitamins -- section 3. Terpenes -- section 4. Phenolic compounds -- section 5. Fibers and polysaccharides -- section 6. Probiotics -- section 7. Phytoestrogens and hormones -- section 8. Tetrapyrroles and alkaloids -- section 9. Minerals and trace elements -- section 10. Lipid compounds -- section 11. Sweeteners -- section 12. Salt replacers and taste modifying compounds. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Functional foods  |x Analysis  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Food  |x Analysis  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Nollet, Leo M. L.,  |d 1948- 
700 1 |a Toldrá, Fidel. 
776 1 |z 9781439815885 (hardcover : alk. paper) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/b11653  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ