Sensory analysis of foods of animal origin

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Nollet, Leo M. L., 1948-, Toldrá, Fidel.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2011.
Subjects:
ISBN: 9781439847961
Physical Description: xiii, 442 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01358nam a2200325 a 4500
001 75644
003 CZ ZlUTB
005 20200530174520.0
006 m d
007 cr un
008 110518s2011 fluad sb 001 0 eng d
020 |a 9781439847961  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Sensory analysis of foods of animal origin  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2011. 
300 |a xiii, 442 p. :  |b ill. 
500 |a "A CRC title." 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a pt. 1. Meat -- pt. 2. Processed meats and poultry -- pt. 3. Fish and seafood products -- pt. 4. Milk and dairy foods. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Meat  |x Sensory evaluation. 
650 0 |a Dairy products  |x Sensory evaluation. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Nollet, Leo M. L.,  |d 1948- 
700 1 |a Toldrá, Fidel. 
776 1 |z 9781439847954 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781439847961  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75644  |d 75644