Fish oil replacement and alternative lipid sources in aquaculture feeds

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Turchini, Giovanni M., Ng, Wing-Keong, Tocher, Douglas Redford
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton : Taylor & Francis, 2010.
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781439808634
DOI10.1201/9781439808634
Physical Description544 p.

Cover

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 75611
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170625.0
006 m d
007 cr un
008 100311s2010 flu sb 001 0 eng d
999 |c 75611  |d 75611 
020 |a 9781439808634  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Fish oil replacement and alternative lipid sources in aquaculture feeds  |h [elektronický zdroj] /  |c editors, Giovanni M. Turchini, Wing-Keong Ng and Douglas Redford Tocher. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c 2010. 
300 |a 544 p. 
500 |a "A CRC title." 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Fishes  |x Feeding and feeds. 
650 0 |a Fishes  |x Nutrition. 
650 0 |a Lipids in nutrition. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Turchini, Giovanni M. 
700 1 |a Ng, Wing-Keong. 
700 1 |a Tocher, Douglas Redford. 
776 1 |z 9781439808627 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781439808634 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ