Sensory shelf life estimation of food products

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hough, Guillermo
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton : Taylor & Francis, 2010.
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781420092943
DOI10.1201/9781420092943
Physical Description264 p.

Cover

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 75607
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170625.0
006 m d
007 cr un
008 100406s2010 flu sb 001 0 eng d
999 |c 75607  |d 75607 
020 |a 9781420092943  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Hough, Guillermo. 
245 1 0 |a Sensory shelf life estimation of food products  |h [elektronický zdroj] /  |c author, Guillermo Hough. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c 2010. 
300 |a 264 p. 
500 |a "A CRC title." 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Sensory evaluation. 
650 0 |a Food  |x Shelf-life dating. 
650 0 |a Detectors. 
650 0 |a Food spoilage  |x Risk assessment. 
650 0 |a Food  |x Testing. 
650 0 |a Food industry and trade  |x Quality control. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9781420092912 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420092943 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ