An integrated approach to new food product development

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Moskowitz, Howard R., Saguy, Israel, 1946-, Straus, Tim.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2009.
Subjects:
ISBN: 9781420065558
Physical Description: xxiii, 479 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01421cam a2200397 a 4500
001 75589
003 CZ ZlUTB
005 20241025122753.0
006 m d
007 cr un
008 090410s2009 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75589  |d 75589 
020 |a 9781420065558  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 3 |a An integrated approach to new food product development  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Howard R. Moskowitz, I. Sam Saguy, Tim Straus. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2009. 
300 |a xxiii, 479 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Research. 
650 0 |a New products. 
650 0 |a Food industry and trade. 
650 0 |a Food  |x Marketing. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Moskowitz, Howard R. 
700 1 |a Saguy, Israel,  |d 1946- 
700 1 |a Straus, Tim. 
776 1 |z 9781420065534 
776 1 |z 142006553X 
776 1 |z 9781420065558 
776 1 |z 1420065556 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420065558  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ