Mathematical modeling of food processing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Farid, Mohammed M.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Taylor & Francis, 2010.
Series: Contemporary food engineering.
Subjects:
ISBN: 9781420053548
Physical Description: 999 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01234cam a2200325 a 4500
001 75587
003 CZ ZlUTB
005 20241025122536.0
006 m d
007 cr un
008 090721s2010 flu sb 001 0 eng d
999 |c 75587  |d 75587 
020 |a 9781420053548  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Mathematical modeling of food processing  |h [elektronický zdroj] /  |c editor, Mohammed M. Farid. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c 2010. 
300 |a 999 p. 
490 1 |a Contemporary food engineering 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food industry and trade  |x Mathematical models. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Farid, Mohammed M. 
776 1 |z 9781420053517 
830 0 |a Contemporary food engineering. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420053548  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ