Rapid detection and characterization of foodborne pathogens by molecular techniques

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Levin, Robert E., 1930-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2010.
Subjects:
ISBN: 9781420092431
Physical Description: xv, 592 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01665cam a2200337 a 4500
001 75573
003 CZ ZlUTB
005 20241025120244.0
006 m d
007 cr un
008 090730s2010 fluad sb 001 0 eng d
999 |c 75573  |d 75573 
020 |a 9781420092431  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Levin, Robert E.,  |d 1930- 
245 1 0 |a Rapid detection and characterization of foodborne pathogens by molecular techniques  |h [elektronický zdroj] /  |c Robert E. Levin. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c2010. 
300 |a xv, 592 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a Molecular techniques for detecting, quantifying, and subspecies typing of foodborne pathogenic bacteria -- Escherichia coli O157:H7 -- Shigella -- Salmonella -- Vibrio vulnificus -- Vibrio parahaemolyticus -- Vibrio cholerae -- Aeromonas hydrophila -- Plesiomonas shigelloides -- Campylobacter jejuni -- Staphylococcus aureus -- Listeria monocytogenes -- Clostridium botulinum -- Clostridium perfringens -- Bacillus cereus. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
650 0 |a Food  |x Analysis. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9781420092424 
776 1 |z 1420092421 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420092431  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ