Fats and oils formulating and processing for applications

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: O'Brien, Richard D.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2009.
Edition: 3rd ed.
Subjects:
ISBN: 9781420061673
Physical Description: xix, 744 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01190cam a2200325 a 4500
001 75570
003 CZ ZlUTB
005 20241024164745.0
006 m d
007 cr un
008 080505s2009 fluad sb 001 0 eng d
999 |c 75570  |d 75570 
020 |a 9781420061673  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a O'Brien, Richard D. 
245 1 0 |a Fats and oils  |h [elektronický zdroj] :  |b formulating and processing for applications /  |c Richard D. O'Brien. 
250 |a 3rd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2009. 
300 |a xix, 744 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Oils and fats, Edible. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9781420061666 
776 1 |z 1420061666 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420061673  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ