Breaded fried foods

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mallikarjunan, P. Kumar, 1964-
Other Authors: Ngadi, Michael O., Chinnan, Manjeet S.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton [Fla.] : CRC Press, c2010.
Subjects:
ISBN: 9780203492291
Physical Description: xiv, 179 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01809cam a2200385 a 4500
001 75566
003 CZ ZlUTB
005 20241024164516.0
006 m d
007 cr un
008 090317s2010 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75566  |d 75566 
020 |a 9780203492291  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Mallikarjunan, P. Kumar,  |d 1964- 
245 1 0 |a Breaded fried foods  |h [elektronický zdroj] /  |c P. Kumar Mallikarjunan, Michael O. Ngadi, Manjeet S. Chinnan. 
260 |a Boca Raton [Fla.] :  |b CRC Press,  |c c2010. 
300 |a xiv, 179 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a Preface -- The authors -- ch. 1. Introduction -- ch. 2. Principes of deep-fat frying -- ch. 3. Fryer technology -- ch. 4. Frying oil -- ch. 5. Batter and breading : classification and processing systems -- ch. 6. Properties of batters and breadings -- ch. 7. Batter and breading ingredients selection -- ch. 8. Measuring the quality of breaded fried foods -- ch. 9. Recent technologies to enhance the quality of fried foods -- Abbreviations -- Index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Oils and fats, Edible. 
650 0 |a Deep frying. 
650 0 |a Batters (Food) 
650 0 |a Breading. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Ngadi, Michael O. 
700 1 |a Chinnan, Manjeet S. 
776 1 |z 9780849314612 
776 1 |z 0849314615 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203492291  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ