Vitamin analysis for the health and food sciences

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Eitenmiller, Ronald R. 1944-
Other Authors: Ye, Lin, 1959-, Landen, W. O.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC/Taylor & Francis, 2008.
Edition: 2nd ed.
Subjects:
ISBN: 9781420009750
Physical Description: xxi, 637 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01698cam a2200337 a 4500
001 75557
003 CZ ZlUTB
005 20200530174509.0
006 m d
007 cr un
008 070611s2008 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9781420009750  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Eitenmiller, Ronald R.  |q (Ronald Ray),  |d 1944- 
245 1 0 |a Vitamin analysis for the health and food sciences  |h [elektronický zdroj] /  |c Ronald Eitenmiller, Lin Ye, and W.O. Landen Jr. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC/Taylor & Francis,  |c 2008. 
300 |a xxi, 637 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a section 1. Fat-soluble vitamins: 1. Vitamin A and carotenoids ; 2. Vitamin D ; 3. Vitamin E : tocopherols and tocotrienols ; 4. Vitamin K -- section 2. Water-soluble vitamins: 5. Ascorbic acid : vitamin C ; 6. Thiamin ; 7. Riboflavin ; 8. Niacin ; 9. Vitamin B6 ; 10. Folate and folic acid ; 11. Vitamin B12 ; 12. Biotin ; 13. Pantothenic acid ; 14. Multianalyte methods for analysis of the fat- and water-soluble vitamins. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Vitamins  |x Analysis. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Ye, Lin,  |d 1959- 
700 1 |a Landen, W. O. 
776 1 |z 9780849397714 
776 1 |z 0849397715 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420009750  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75557  |d 75557