Handbook of nutrition and food

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Berdanier, Carolyn D., Dwyer, Johanna T., Feldman, Elaine B., 1926-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC/Taylor & Francis, c2008.
Edition: 2nd ed.
Subjects:
ISBN: 9781420008890
Physical Description: 1265 p., [8] p. of col. plates : ill. (some col.).

Cover

Table of contents

LEADER 01494cam a2200361 a 4500
001 75556
003 CZ ZlUTB
005 20241024150619.0
006 m d
007 cr un
008 070110s2008 fluaf sbf 001 0 eng d
999 |c 75556  |d 75556 
020 |a 9781420008890  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of nutrition and food  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Carolyn D. Berdanier, Johanna Dwyer, Elaine B. Feldman. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC/Taylor & Francis,  |c c2008. 
300 |a 1265 p., [8] p. of col. plates :  |b ill. (some col.). 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a pt. 1. Food -- pt. 2. Nutrition science -- pt. 3. Nutrition throughout life -- pt. 4. Nutrition assessment -- pt. 5. Clinical nutrition. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Nutrition  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Berdanier, Carolyn D. 
700 1 |a Dwyer, Johanna T. 
700 1 |a Feldman, Elaine B.,  |d 1926- 
776 1 |z 9780849392184 
776 1 |z 0849392187 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420008890  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ