Engineering aspects of thermal food processing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Simpson, Ricardo
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton : CRC Press, 2009.
SeriesContemporary food engineering (Unnumbered)
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781420058598
DOI10.1201/9781420058598
Physical Descriptionxxi, 500 p. : ill.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 75546
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170624.0
006 m d
007 cr un
008 090227s2009 fluad sb 001 0 eng d
999 |c 75546  |d 75546 
020 |a 9781420058598  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Engineering aspects of thermal food processing  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Ricardo Simpson. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2009. 
300 |a xxi, 500 p. :  |b ill. 
490 1 |a Contemporary food engineering 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Effect of heat on. 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Simpson, Ricardo. 
776 1 |z 9781420058581 
776 1 |z 1420058584 
830 0 |a Contemporary food engineering (Unnumbered) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420058598 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ