Kinetic modeling of reactions in foods

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Boekel, M. A. J. S. van
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton : CRC Press, c2009.
SeriesFood science and technology (CRC Press)
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781420017410
DOI10.1201/9781420017410
Physical Description1 v. (various pagings) : ill.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 75543
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170624.0
006 m d
007 cr un
008 081017s2009 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75543  |d 75543 
020 |a 9781420017410  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Boekel, M. A. J. S. van. 
245 1 0 |a Kinetic modeling of reactions in foods  |h [elektronický zdroj] /  |c Martinus A.J.S. van Boekel. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2009. 
300 |a 1 v. (various pagings) :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Analysis. 
650 0 |a Chemical kinetics  |x Mathematical models. 
650 0 |a Food adulteration and inspection. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9781574446142 
776 1 |z 1574446142 
830 0 |a Food science and technology (CRC Press) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420017410 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ