Surface activity of proteins chemical and physicochemical modifications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Magdassi, Shlomo, 1954-
Format: eBook
Language: English
Published: New York : M. Dekker, c1996.
Subjects:
ISBN: 9781439822548
Physical Description: viii, 327 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01247cam a2200325 a 4500
001 75540
003 CZ ZlUTB
005 20241024143253.0
006 m d
007 cr un
008 960603s1996 nyua sb 001 0 eng
999 |c 75540  |d 75540 
020 |a 9781439822548  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Surface activity of proteins  |h [elektronický zdroj] :  |b chemical and physicochemical modifications /  |c edited by Shlomo Magdassi. 
260 |a New York :  |b M. Dekker,  |c c1996. 
300 |a viii, 327 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Protein engineering. 
650 0 |a Proteins  |x Surfaces. 
650 0 |a Proteins  |x Chemical modification. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Magdassi, Shlomo,  |d 1954- 
776 1 |z 9780824795320 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780367803094  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ