Oil extraction and analysis critical issues and comparative studies

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Luthria, D. L.
Format: eBook
Language: English
Published: Champaigne, Ill. : AOCS Press, c2004.
Subjects:
ISBN: 9781439822340
Physical Description: vi, 282 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01222pam a2200313 a 4500
001 75534
003 CZ ZlUTB
005 20241024142653.0
006 m d
007 cr un
008 040309s2004 ilua sb 001 0 eng
999 |c 75534  |d 75534 
020 |a 9781439822340  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Oil extraction and analysis  |h [elektronický zdroj] :  |b critical issues and comparative studies /  |c editor, D.L. Luthria. 
260 |a Champaigne, Ill. :  |b AOCS Press,  |c c2004. 
300 |a vi, 282 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Oils and fats, Edible  |x Analysis. 
650 0 |a Food  |x Fat content  |x Analysis. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Luthria, D. L.  |q (Devanand L.) 
776 1 |z 9781893997783 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780429104527  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ