Advances in conjugated linoleic acid research

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Sébédio, J.-L, Christie, William W., Adlof, R. O.
Format eBook
LanguageEnglish
Published Champaign, Ill. : AOCS Press, c2003.
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781439822166
DOI10.4324/9780429270703
Physical Descriptionviii, 337 p. : ill.

Cover

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 75524
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170623.0
006 m d
007 cr un
008 030312s2003 ilua sb 001 0 eng
999 |c 75524  |d 75524 
020 |a 9781439822166  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Advances in conjugated linoleic acid research  |h [elektronický zdroj] /  |c editors, Jean-Louis Sébédio, William W. Christie, Richard Adlof. 
260 |a Champaign, Ill. :  |b AOCS Press,  |c c2003. 
300 |a viii, 337 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Linoleic acid  |x Physiological effect. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Sébédio, J.-L. 
700 1 |a Christie, William W. 
700 1 |a Adlof, R. O. 
776 1 |z 9781893997288 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.4324/9780429270703 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ