Fenaroli's handbook of flavor ingredients George A. Burdock.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Burdock, George A.
Other Authors: Fenaroli, Giovanni, Prof. Dr.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2005.
Edition: 5th ed.
Subjects:
ISBN: 9781420037876
Physical Description: xxx, 2009 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01335cam a2200349 a 4500
001 75518
003 CZ ZlUTB
005 20241024134604.0
006 m d
007 cr un
008 040528s2005 flua sbf 001 0 eng
999 |c 75518  |d 75518 
020 |a 9781420037876  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Burdock, George A. 
245 1 0 |a Fenaroli's handbook of flavor ingredients  |h [elektronický zdroj] :  |b George A. Burdock. 
246 3 0 |a Handbook of flavor ingredients 
246 3 |a Flavor ingredients 
250 |a 5th ed. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c2005. 
300 |a xxx, 2009 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and indexes. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Flavoring essences  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Fenaroli, Giovanni,  |c Prof. Dr.  |t Handbook of flavor ingredients. 
776 1 |z 9780849330346 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420037876  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ