Food biotechnology

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Shetty, Kalidas.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : CRC Press/Taylor & Francis, 2006.
Edition: 2nd ed.
Subjects:
ISBN: 9781420027976
Physical Description: 1,982 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01316cam a2200301 a 4500
001 75515
003 CZ ZlUTB
005 20200530174503.0
006 m d
007 cr un
008 050218s2006 nyua sb 001 0 eng d
020 |a 9781420027976  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Food biotechnology  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Kalidas Shetty ... [et al.]. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a New York :  |b CRC Press/Taylor & Francis,  |c 2006. 
300 |a 1,982 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a section 1. Food microbiology -- section 2. Plant and animal food applications and functional foods -- section 3. Food safety, novel bioprocessing, traditional fermentations, and regulatory issues. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Biotechnology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Shetty, Kalidas. 
776 1 |z 9780824753290 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420027976  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75515  |d 75515